Loading Events

Förnyat ledarskap i en föränderlig värld

22 November 2023 12:00 - 12:55

Anmälan via LinkedIn-länken här.

Ledarskapet i Sverige måste förnyas då det traditionella ledarskapet nu utmanas pga. snabba och stora förändringar. I dagens samhälle arbetar människor annorlunda än tidigare och ledarskapet bör ha fokus på att öka engagemanget för att på så sätt kunna öka effektivitet och lönsamhet.

Arbetslivet är annorlunda, människor har andra preferenser, är mer rörliga, vill ha större frihet samtidigt som det finns stora skillnader i beteende mellan olika generationer. Att vara chef och VD idag kräver ett nytt förhållningsätt.

Future of Organizing och MY Workspaces inbjuder till ett Samtalswebbinarium med syftet att inspirera och ge ökad förståelse för hur du som VD, chef eller ledare kan agera i dagens och framtidens organisationer, samt få insikter och tips om hur du kan starta din förflyttning.

Alicia och Rolf Medina, som under långt tid har befunnit sig i två världar, forskningsvärlden och företagsvärlden, kommer att dela med sig av hur man förflyttar sig från otillräckligt ledarskap till förnyat effektivt och resultatskapande ledarskap. Seminariet kommer att ge dig insikter och verktyg för att leda i en föränderlig värld.

Ylva Pålsson och Malin Pansell arbetar som arbetsplatsstrateger och förändringsledare och stöttar organisationer i förändringar gällande kontor och arbetssätt. Du kommer att få med dig kunskap om hur vi kan använda våra arbetsplatser som strategiska verktyg och vad som krävs för att få ett flexibelt arbetssätt att fungera. De senaste årens beteendeförändring i användandet av kontoret ställer nya krav på såväl ledarskap och självledarskap som kontorets utformning.

Anmälan via LinkedIn-länken här.

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
22 November, 2023
Time:
12:00 - 12:55
Event Categories:
, , ,

Venue

Online